Irországi Magyar Kulturális és Szabadidő, Sport Klub - Cork
Irországi Magyar Kulturális és Szabadidő, Sport Klub - Cork
Programok, események
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Vendégkönyv
Vendégkönyv : Új hozzászólás
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Idézett hozzászólás:

Végre nem egymás ellen  hanem egymásért is teszünk.

Bejegyzés:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
  SúgóSúgó
[12-1]

2010.12.24. 20:20
vendég

A karácsonyi ünnepség nagyon jól sikerült a Viktória szállodában! Köszönet érte!


2010.10.04. 09:22
Judit

Okt.2-án este nagyon szép ünnepséget láthattunk mindannyiunk örömére az első magyar ovoda iskola létrejöttéért.


2009.12.30. 11:54
Zsuzsa

A Karácsonyi partit köszönjük. Jól éreztük magunkat. Üdv: Zsuzsa


2009.03.09. 15:43
Ivett

Sziasztok!

Most találkoztam először a magyar klubbal egy bandoni faliújságon :) Nagyszerű :)

Én is egyetértek azzal, hogy a "hátrányos helyzetű" nem a legmegfelelőbb leírás a magyar kisebbség leírására Írországban. Ezt tényleg át kellene gondolni. Szerintem a legtöbb itt élő magyarnak szabad választása volt, hogy több kevesebb időre ide költözzön, mert itt jobb lehetőséget talált, mint otthon. Pl magasabb fizetést, nagyobb megbecsülést, stb. Én semmiképpen sem nevezném ezt hátrányos helyzetnek.


2009.03.03. 18:10

Minden Kisebbség  hátrányban van a világban, ha nem saját hazájában él !!!!  És ki kell harcolnia az egyenlőségét. ( ha tudja ) ............ Ez így volt és igy is lesz. EU ide vagy oda....


2008.10.28. 22:20

Gyerekek, ezt nem kéne erőltetni! Mitől "hátrányos helyzetű" a "magyar kisebbség" Írországban????? Ezt azért fejtsétek ki bővebben!


2008.09.07. 18:58

Köszönjük az augusztus 20-i megemlékezést


2008.08.15. 10:31

Végre nem egymás ellen  hanem egymásért is teszünk.


2008.08.13. 13:01
 

 Kérlek ne tegyél fel reklámot. köszi 


2008.08.13. 11:57

Elfelejtettem mondani, hogy megyünk és sütünk sütit is.


2008.08.13. 11:56

István Király Krisztus bajnoka volt. Követendő példa. Vissza kell nyulnunk a történelmünkbe, hogy követenő példát találjunk. Örülünk, hogy vagytok


2008.05.16. 17:45

Hello helo


[12-1]

 
Számláló
Indulás: 2008-05-15
 

Xtina Hungary - A legnagyobb Christina Aguilera fan site - KATT!    *****    Egy párkapcsolat elõtt, fontos tudni alapvetõ ismereteket a társadról.Ezért fontos a párkapcsolati elemzés. Rendeld meg!    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés, csak 5000 Ft. rendeld meg most és minden kérdésedet, + megbeszéljük!!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzés diplomás asztrológustól. Keress,szeretettel várlak!Kattints!    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Én segítek értelmezni azt,amit látsz.Várlak az oldalamom    *****    Simonyi ingatlan2023 Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen    *****    PREKAMBRIUM HUNGARY - Videók, cikkek a tudomány világából. Légy részese te is!    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    Why do all the monsters come out at night? - click here - Why do all the monsters come out at night?    *****    Why do all the monsters come out at night? - click here - Why do all the monsters come out at night?    *****    Csatlakozz közénk, és légy része fantasy világunknak! - Rose Harbor. egy fórumos szerepjáték a gportal felületén! - RPG    *****    ROSE HARBOR - and i know now that this world will never be enough for me - ROSE HARBOR    *****    Rajz, vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Várod a karácsonyt? Szeretnél gyorsan ünnepi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Ahhoz, hogy legyõzd a félelmed, rá kell ébredned, hogy nincs menekvés attól, amitõl rettegsz. - David Gemmell    *****    „Evil will never be countered while good men do nothing.“    *****    Idegen vagyok. Semmi szükség rá, hogy hazudj vagy tagadj. Csak a barátokkal szemben kell álarcot hordanunk.